23-jarige gamer koopt miljoenenvilla

Het spelen van computerspelletjes kampt met een licht imago-probleem. Waar menigeen het al snel zou bestempelen als tijdverspilling namelijk, bewijst een luxe villa die een 23-jarige Minecraft-speler kocht toch echt het tegendeel.

Jordan Maron heeft het goed bekeken. Hij doet de hele dag wat hij het liefste doet, namelijk als Captain Sparklez Minecraft spelen, en terwijl hij dat doet, druppelen de miljoenen één voor één binnen op zijn toch al volvette bankrekening.

Superdeluxe

Maar goed, hij speelt dan ook niet alleen het spel, hij laat ook miljoenen anderen via YouTube zien hoe hij dat doet, aldus de Irish Examiner. En dat loont zich. Dat wil zeggen, als je een superdeluxe Hollywood Hill-villa met jaw-dropping uitzicht en infinity pool ter waarde van 4,5 miljoen dollar de moeite waard vindt natuurlijk.

Dat weet je niet want je wilt eerst foto’s zien?

Maar natuurlijk.

 

Foto’s (via Nicholas Property Group):

huis4 huis5 huis6 huis7 huis huis8 huis9 huis10 huis11 huis12 huis13 huis14 huis15 huis16 huis17 huis1 huis3 huis2

 

 

Ook eens zien hoe de sterren wonen? Klik hier.

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s