Nigella Lawson ‘kan niet bakken’ 

Als kokkin wordt ze trouw bejubeld, maar denk vooral niet dat Nigella Lawson alles kan. Zo is bakken niet aan haar besteed. Te moeilijk. “Ik ben gewoon meer een thuiskok.” 

Nigella Lawson is een van ’s werelds bekendste tv-koks die in een handomdraai gerechtjes maakt waar haar kijkers vervolgens wekenlang likkebaardend aan terugdenken. Maar overschat haar kunnen niet. Dat stelt de culinaire diva zelf in een interview met RadioTimes.

Lawson zou dan ook nóóit meedoen aan The Great British Bake Off (het Engelse equivalent van Heel Holland Bakt). “Het is te ingewikkeld”, geeft ze ruiterlijk toe. “Ik houd wel van bakken, maar meer in een thuissetting. Als ik koekjes maak, verwacht ik niet dat ze er allemaal hetzelfde uitzien.”

“Ik doe niet bescheiden”, benadrukt Lawson (55). “Ik ben gewoon meer een thuiskok.”

Vaardigheden

Ondanks haar indrukwekkende televisiecarrière en het feit dat ze inmiddels aan haar tiende (!) kookboek bezig is, is de fuck-size-zero-kookvirtuoos ervan overtuigd dat het publiek ook weet hoe gebrekkig haar vaardigheden zijn.

“Ik zou het vertrouwen dat mensen in mij hebben, nooit misbruiken. Dat is heilig. Onderdeel daarvan is dat mensen weten hoe gelimiteerd mijn kunnen is”, aldus de kokkin.

Ach. Nou ja.

Ach. Nou ja. Zolang je maar weet hoe je met chocolade uit de voeten moet, en dat weet Nigella gelukkig als geen ander! Als bewijsvoering hier haar ‘chocolate heaven’. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s