Gluren bij de buren: Gabriella

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis rond mogen kijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: music-beauty-life-vlogger Gabriella.

Ze zou haar favoriete item (een plastic ‘steen’ die van kleur verandert) ernstig moeten heroverwegen en ze moet niet zo lelijk over haar keuken praten (“Ik weet niet wat ik erover moet zeggen, het is gewoon een keuken.”). Maar verder is er niets mis met Gabriella of haar Londense appartement. Helaas kan dat van haar kat niet gezegd worden.

Extra punten scoort Gabriella met haar kneuterige Britse accent, haar moeilijkheden links en rechts van elkaar te onderscheiden en het feit dat ze erg van haar ‘koffiemachine-maker’ houdt. Want dat zou tenslotte iedereen moeten doen.

Gabriella’s Home Tour:

 

Meer huizen zien? Klik hier!

Meer weten over Gabrielle? Klik hier of hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s