Sterrenstulpje: interieurstylist Eric Kuster

Het is één van de bekendste interieurstylisten die ons land rijk is en nu laat Eric Kuster eindelijk zien hoe mooi hij zelf woont. Helemaal zonder reden is dit niet: het Gooise pand gaat de verhuur in.

Eric Kuster nam onder meer de huizen van Wes & Yo, Ruud Gullit, Candy Dulfer en Linda de Mol onder handen en de stylist mocht eveneens de Amsterdamse parel Jimmy Woo van een nieuw interieurtje voorzien. Duidelijk iemand die verstand heeft van stucwerk, vloerkleden en kaarsenhouders dus, maar hoe woont de interieurkoning zelf?

Dat krijgen we, dankzij het plan van Kuster om zijn woning te verhuren, nu te zien. Over de inrichting mag je je eigen oordeel vellen (zie hieronder), maar de woonparadijselijke feiten liegen er alvast niet om, zo weten we dankzij Bekende Buren.

Vijver en terras

De villa in het Gooise Huizen heeft onder meer 456 vierkante meter woonoppervlak, verdeeld over twee woonlagen en een kelder. Het heeft 4 slaapvertrekken, 3 badkamers, een fitnessruimte en een archiefkamer (wie weet wat dat is en waarom je dat zou moeten willen hebben, mag het zeggen).

De luxueuze woning wordt verder omringd door een riante tuin, met vijver en terras. Er wonen gaat voor een habbekrats dan ook niet lukken: Kuster wil er graag 6950,- per maand voor hebben (exclusief gas, water, licht én een borg van 13.900,-).

Waar de interieurvirtuoos zelf gaat toeven is niet duidelijk.

Foto’s:

erichuis1eric1 eric10 eric3 eric4 eric5 eric6 eric7 eric eric8 eric9

Meer foto’s zien? Klik hier.

Andere sterrenstulpjes zien kan ook:

 

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s