Beter boter smeren met Elly Awesome

Wie graag roomboter op zijn boterham eet weet dat dit een gevecht inhoudt dat jij en de boterham in de regel verliezen. Met de volgende creatieve tip zou dit in de toekomst echter wel eens heel anders kunnen uitpakken.

Het was maar een gimmick, zo zegt ze zelf. En waarschijnlijk bedoeld als parodie op de vele life hacks die momenteel je digitale strot doorgeduwd worden. Ze lijkt zelf dan ook verbaasd over het resultaat, want gimmick of niet, het trucje werkt!

Vandaar dus ook hier het filmpje van Elly Awesome (tsja..). Voor een ieder die zich, net als zij, het schompes ergert aan veel te harde boter waar zó moeilijk doorheen te komen is dat je margarine er welhaast van zou overwegen.

Hier dan: de oplossing. En alles wat je daarvoor nodig hebt is boter, een oude pritt stift, een mes, een wattenstaafje, een magnetron en een beetje tijd…

Crazy Butter Life Hack:

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s