Cool van Kickstarter: de ‘perfecte’ koffiemok

Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe gadgets en designs doet er goed aan Kickstarter in de gaten te houden, dé broedplaats voor noviteiten. Op TheHappyHouse langskomen kan echter ook; de allerleukste ontwerpen op kook- en woongebied worden ook hier trouw gemonitord en gedeeld. Met dit keer: de koffiemok der koffiemokken.

Het eerste dat mensen doen als ze wakker worden? Waarschijnlijk slaapdronken naar het toilet strompelen. Maar velen zullen daarna al snel naar een heerlijke kop koffie (of thee) hunkeren. En dat kopje koffie of thee, dat kan blijkbaar nóg lekkerder.

Dat vindt althans Tom Medwin Junior. Medwin probeert deze ruimte voor verbetering te vullen met de BME-mok. Deze Best. Morning. Ever.-beker verschilt van normale koffiekopjes door betere temperatuur- en dus smaakbeheersing en biedt bovendien een plateau om je donut, scone, muffin of koek mee op te warmen!

giphyTof idee

Een alleraardigst idee, dat hieronder door de warme dranken-god zelf nader toegelicht wordt, maar dit is de mok vast in vogelvlucht.

kofie

Simpel maar sterk

Het simpele maar sterke idee blijkt op veel steun te kunnen rekenen. Niet alleen is het benodigde bedrag binnen enkele dagen binnengeharkt (waarmee de daadwerkelijke productie van de beker dus is veiliggesteld), ook zij van Kickstarter hebben er met de toekenning van de ‘Staff Pick‘ hun zegen over uitgesproken.

Het plan is om de eerste bekers al komende februari te kunnen leveren. Van iedere verkochte mok zal overigens één dollar naar To Write Love On Her Arms gaan. Deze non-profit organisatie wil mensen, die worstelen met verslavingen, depressies of destructief gedrag, inspireren om in ieder geval nog één dag langer te leven. Waarom Medwin juist deze stichting een warm hart toedraagt lees je hier.

Over Kickstarter:

Kickstarter is een zogenaamde crowdfunding-website. Het doel ervan is artiesten, muzikanten, ontwerpers en andere creatieve breinen te helpen de middelen bij elkaar te vergaren om hun ideeën om te zetten in realiteit. Tot dusver zouden ‘tienduizenden creatieve projecten -klein en groot- het levenslicht gezien hebben dankzij de steun van de Kickstarter-gemeenschap’.

Medwin over zijn Best. Morning. Ever. Mug.:

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s