Kerstdecoratie: 3 x super simpele DIY’s

De volgende decoratie-DIY’s voor Kerstmis zijn zo leuk en simpel dat dit zomaar eens hét filmpje zou kunnen zijn waardoor je daadwerkelijk aan het knutselen slaat. Ja, ook jij ja. Wees dus gewaarschuwd. 

Persoonlijk zou ik nooit aanraden wat kussens neer te leggen en daar dan een hele trits lampjes tussen te draperen. Maar goed, niet iedereen heeft natuurlijk een zusje dat het rondstrooien van brandpreventie-tips tot persoonlijk levensdoel verheven heeft.

Buiten dat zijn de DIY’s van de sympathieke Hayley Williams eenvoudig en zeker kerstsfeer-verhogend en bovendien ben je voor een paar eurootjes klaar. Kan de rest van het geld in het kerstdiner en de cadeaus. Zoals het hoort.

Happy Holidays!

DIY Holiday Room Decorations met Hayley Williams: 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s