Nieuw: Ondergoed met de geur van bacon

Slecht nieuws van de World Health Organisation onlangs: bewerkt vlees, waaronder het zo intens geliefde bacon, vergroot het risico op kanker. Gelukkig is er nu een manier om van de knapperige heerlijkheid te genieten zonder ook maar enige schade op te lopen.

Het Amerikaanse J&D komt namelijk met ondergoed dat voorzien is van de heerlijke geur van versgebakken bacon. Er zijn boxers en slips en wie liever ‘commando’ gaat kan zijn bacon-heil ook zoeken in de gearomatiseerde kussensloop.

“Ultiem comfort en gezouten vlees samenbrengend, representeert het bacon-ondergoed van J&D de gouden standaard voor naar vlees geurend luxe ondergoed”, aldus het bedrijf over hun nieuwste product.

En de ellenlange vergadering met de marketingafdeling bracht nóg zo’n pareltje op. Komt ‘ie: “Elk exemplaar is handgemaakt in Amerika om de steun van een slip, de vrijheid van een boxer en de geur van ontbijt in je broek te kunnen bieden. You really can have it all.”

Maar goed. Ze hebben tenslotte ondergoed met de lekkerste geur ooit, dus een beetje hoogdravend doen mag ook wel.

thumbnail.asp thumbnail.asp

 

 

Tip!

Het goede nieuws voor ons is, ze leveren ook in het buitenland! Voor je overgaat tot een grootscheepse bestelling echter heeft CNet nog wel een tip voor je: gelieve het ondergoed buiten bereik van huisdieren te houden.

Wellicht is het ook aanbevelenswaardig oud ondergoed in te pakken als er een kampeersessie in een hyena- of beerrijke omgeving op de planning staat.

Meer erover vind je hier.

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s