Gluren bij de buren: Annic van Wonderen

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Fashion Fanatic Annic van Wonderen.

Annic van Wonderen is oprichtster en uitgeefster van I Love Fashion News (inmiddels annicvw.com), schrijfster van het boek ‘Masterclass Ondernemen’ en zeer getalenteerd opruimster. Bovendien is de modeliefhebster zelf groot fan van Home Tours!

Ze weet dus als geen ander hoe je je woning optimaal toont, maar met zo’n appartement kan er eigenlijk ook niet zoveel misgaan. Het huis van de alleskunner is namelijk kundig ingericht: krachtige statement pieces (hallo, sublieme tafel!) afgewisseld met bijzondere accessoires die niet zelden een persoonlijk tintje hebben. Het sfeervolle eindresultaat liegt er dan ook niet om.

Kleine stijlbreuk komt in de vorm van een mooi maar saai dakterras. Maar ze moet in de lente natuurlijk ook nog wat te vloggen hebben!

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Home Tour Annic van Wonderen:

Meer huizen zien? Klik hier!

Meer weten over Annic? Klik hier of hier.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s