Jaaaa!! Nu kan iederéén een bad hebben

Niet iedere badkamer heeft plek genoeg om een bad te herbergen, tot innig verdriet van sommigen. Die mensen worden nu tegemoet gekomen echter: dit bad past namelijk altijd!

Het even simpele als briljante ontwerp is ontsproten aan het brein van Carina Deuschl, en hopelijk is ze er maar wat trots op. Niet alleen biedt het bad uitkomst voor zelfs de kleinste badkamer namelijk, ze won er ook een prijs mee: de ‘Red Dot Design Award’, aldus Roomed.

Wat het bad XTD (van extend) bijzonder maakt is dat het opgevouwen en dus opgeborgen kan worden. Dat heeft ze voor elkaar gekregen middels een koolstofvezel-frame dat inklapbaar is. Uitgeklapt is het een kwestie van de bijgeleverde waterdichte zak erin hangen en vullen maar!

De zak is gemaakt van een zachte stof die geschikt is voor de wasmachine. De kraan is middels een soort tuinslang-contstructie aan te sluiten op een reguliere kraan.

Makkelijk

Het bad weegt -ongevuld- zo’n 7 kilo en past -ingeklapt- makkelijk onder het bed. Wat ‘ie kost en waar hij gekocht kan worden is helaas vooralsnog onbekend.

Meer weten? Je kunt hier contact opnemen met de Duitse ontwerpster.

 

XTD:

bad1 bad2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s