Onbijtinspiratie van heb ik jou daar

Het is zijn doel om de ‘beste ontbijtjes van de hele wereld’ te laten zien en dat gaat waarschijnlijk wel lukken. Maak kennis met Michael Zee, zijn onuitputtelijke inspiratie en goddelijk opgemaakte borden.

Naast Donald Trump (omdat ‘ie zich zo weinig aantrekt van wat anderen van hem vinden) en Victoria Beckham (hallo garderobe!), hebben we nu nóg iemand om stinkend jaloers op te zijn. En dat is Mark.

Mark zijn dag begint namelijk áltijd goed. Dat heeft alles te maken met zijn partner Michael, want die maakt iedere ochtend het ontbijt voor Mark. En dan hebben we het niet over yoghurt met wat hompen fruit of een cracker met paté. Nee, het gaat hier om ontbijtjes met een hoofdletter O en minstens *****.

Perfect

Niet alleen hoeft Mark zelf dus geen vinger uit te steken, hij krijgt elke keer weer een spannend bord voorgeschoteld dat zo perfect (opgemaakt) is dat de gelukstranen je onmiddellijk in de ogen schieten.

Mark & Michael

mark michaelScrollen

Inspiratie haalt Michael Zee uit alle landen van de aardkloot. Door zijn website scrollen leert je dan ook veel over hoe mensen mondiaal gezien hun dag beginnen. Dat wil zeggen; als je je niet al te veel laat afleiden door de schoonheid van zijn borden.

Echt veel informatie over waar het precies vandaan komt, geeft hij helaas niet. Naast een Instagram-account (hierrr!), wordt er echter ook aan een website gewerkt (die vind je hier), dus wellicht komt dat nog.

Michaels mooie ontbijtjes:

ontbijt2 ontbijt3 ontbijt4 ontbijt5 ontbijt6 ontbijt7 ontbijt8 ontbijt9 ontbijt10 ontbijt11 ontbijt ontbijt1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s