Gluren bij de buren: blogster Anna Nooshin

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Anna Nooshin.

Anna Nooshin, blogster (nsmbl.nl), ondernemer en eigenaresse van het meest geweldige haar ooit, zet de deur van haar moderne appartementje voor je open. Ze laat niet alles zien, maar wel veel, waaronder ook dingen waar ze minder blij mee is, zoals haar kledingkast.

De hoofdmoot van de video bestaat echter uit met zorg aangeklede ‘favoriete hoekjes’ waar ze met liefde over vertelt, zoals de dranktafel met antieke platenspeler, de zelfontworpen eettafel (waar nooit gegeten wordt) en de stoere muur die de een leuke anekdote én de zo vurig gewenste openhaard herbergt.

Ook heeft Anna een schoenencollectie waar je u tegen zegt. Evengoed doet ze haar home tour lekker op sokjes, en dat is misschien nog wel het allerleukste aan deze toch al fijne video.

Home Tour Anna Nooshin:

 

Meer weten over Anna? Klik hier of hier.

Meer huizen uit deze rubriek zien? Klik hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s