25 x huishoudelijke items anders gebruikt

Als je denkt dat een tennisbal ‘slechts een tennisbal is’ en bananenschillen hoofdzakelijk bedoeld zijn om weg te gooien, think again! Dat adviseert Mike van List 25 althans, die met nieuwe levensdoelen komt voor alledaagse huishoudelijke producten.  

We zijn gewend huishoudelijke items te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn maar we zouden best iets vaker ‘out of the box’ mogen denken. Dat wil nog wel eens een uiterst handige hacks opleveren namelijk, zo blijkt wel uit dit YouTube-overzicht van List 25.

Zo krijgen weggemoffelde yogamatten, restjes kaneel en goedkope wodka opvallende nieuwe levenstaken, net als tandpasta en doorzichtige nagellak. Ook stinkende voeten, asbakken en/of prullenbakken zijn blijkbaar eenvoudig te voorkomen met spullen die nagenoeg iedereen al in zijn keukenkastje heeft staan. Handig toch?!  

25 Creative Hacks to Re-Purpose Common Household Items:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s