‘Kate Moss wordt interieurontwerpster’

Kate Moss geeft al langer aan minder uurtjes als ‘clothes horse’ te willen doorbrengen en het model lijkt nu écht een nieuwe kant op te gaan. De beauty wordt interieurstylist!

Wie een beetje knaken heeft kan binnenkort dus voor zijn huis een echt Moss-interieurtje laten aanrukken. Waar zo’n inrichting precies voor staat is vooralsnog in nevelen gehuld, maar dat ze haar carrière een zwiep die kant op geeft is wel zeker, zo meent althans The Sun.

Dat zou namelijk blijken uit de registratie van een nieuw bedrijf bij Companies House. Dat draagt de naam ‘Kate Moss Interiors Ltd’. De wereldberoemde blondie zou voor de zaak krachten bundelen met goede vriendin Katie Grove, die dankzij haar eerdere interieur-toko Grove Interiors veel ervaring zal meenemen.

Ervaring

Moss zou de beslissing genomen hebben nadat ze een landgoed in Cotswold van een nieuwe inrichting voorzien had (zie foto’s onderaan). Dat zou alle betrokken partijen uitstekend bevallen zijn en voor Moss zou deze ervaring al helemaal naar meer gesmaakt hebben.

Als het om haar interieursmaak gaat neigt Kate naar een eclectische mis van de ‘beste beetjes’ uit de jaren ’70, ’20 en ’60, zo gaf het model aan in een interview. Of ze deze stijl ook met haar bedrijfje zal gaan uitdragen is dus nog niet duidelijk.

Het door Kate ingerichte landgoed:

Moss1 Moss2 Moss3 Moss4

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s