Smaaktest: vieze ‘vintage’ kerstgerechten

Kerstmis wordt vaak als excuus gebruikt om een copieus maar overheerlijk voedselfestijn te organiseren, waar we onszelf op collectief niveau maar al te graag aan overgeven. Maar niet alle ‘kerstgerechten’ gelden daarbij als even bevredigend. Omdat ze niet lekker zijn bijvoorbeeld. Of ronduit abnormaal.  

Dat er überhaupt zoiets bestaat als een ‘abnormaal kerstgerecht’ weten we dankzij de mannen van Good Mythical Morning. Zij daagden de redactie van het populaire online ochtendprogramma uit zoveel mogelijk rare kerstgerechten bij elkaar te zoeken. Om het allemaal nog wat aparter te maken, moesten het ook nog recepten uit de jaren ’50 en ’60 zijn. Wie er niet uitkwam, mocht overigens ook gewoon wat verzinnen.

Aan de heren natuurlijk vervolgens de taak te raden welk kerstvoedsel daadwerkelijk vintage is, en welke recepten ontsproten zijn uit creatieve redactionele breinen. Bij een fout antwoord, moet de vork erin.

Bon appétit!

Gross Christmas Food Taste Test:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s