Gluren bij de Buren: Sugar Mamma

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: de Australische Canna Campbell. 

Canna Campbell is het brein achter het online concept Sugar Mamma, maar dat zou eigenlijk Super Mamma moeten zijn. Want hoe krijg je het in godsnaam voor elkaar om een huis, waar ook een kind en twee honden wonen, zo netjes te houden?! Het geheel is totaal spic en span, maar daarmee alleen beland je natuurlijk niet in deze rubriek. De woning is super leuk! Niet alleen omdat hij in Sydney ligt, maar ook omdat hij goed onderhouden en licht is, warm en sfeervol is ingericht en er veel oude details aanwezig zijn. De tuin is klein, maar door zijn originele indeling een echte eyecatcher.

De video is korter dan je gewend bent in deze rubriek, maar misschien is dat omdat ze hoofdzakelijk haar klep houdt. En dat is helemaal niet erg.

Meer over Canna vind je hier, hier of hier.

Wil je ook bij andere ‘buren’ gluren? Dat kan hier!

Sugar Mamma House Tour:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s