Food Video van de Week: Vegas’ duurste gerechten

Tips, tricks, inspiratie en DIY’s; YouTube knapt welhaast uit elkaar van de geweldige food video’s! Op deze plek vind je er wekelijks één die eruit springt. Dit keer: de duurste gerechten uit Las Vegas.

In Las Vegas rondlopen is op zichzelf al vrij leuk natuurlijk, maar als je Molly Moker van ZAGAT bent is het extra leuk. De lekkerbek kreeg namelijk bijna 20.000 dollar mee om de mooiste, duurste en meest exclusieve gerechten dat het gok-oord te bieden heeft uit te proberen.

Qua foodporn-gehalte scoort de video dan ook fenomenaal; qua ingrediënten, maar zeker ook qua setting. Gerechten die geserveerd worden met een regen (!) van bladgoud eet je nu eenmaal niet bij Burger King. Summum wordt overigens niet gevormd door een gerecht maar door een ravissante cocktail. Deze kost -kijk maar even weg nu- liefst 10.000 dollar! Per stuk! Maar sieraden zitten wel bij de prijs inbegrepen. Dat dan weer wel.

Ook leuk: Molly probeert de gerechten niet alleen, maar weet ook iedere bijbehorende chef te strikken voor een korte toelichting.

Food Tripping with Molly: Vegas’ Most Expensive Food:

 

Andere video’s uit deze rubriek vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s