Playboy Mansion kopen, iemand?

Op historische, seksueel geladen grond wonen? Dat kan! Het wereldberoemde Playboy Mansion gaat de etalage in. Tel 200 miljoen dollar neer en je krijgt -naast het indrukwekkende maar vervallen pand in Los Angeles- Playboy-baas Hugh Hefner er gratis bij.

Het kan zijn dat de prijs zelfs nog wat zakt. Entertainment-website TMZ voelde wat makelaars uit het gebied aan de tand over het beroemde landgoed, dat elders deze maand officieel aangeboden wordt, en die lachten blijkbaar wat na het horen van de vraagprijs.

De eigenaar ‘droomt maar wat’, zo luidde het unanieme oordeel. Het pand is immers vervallen en de grond is ook weer niet zó veel waard. Verwacht wordt, rekening houdend met de ‘historische’ waarde, dat de opbrengst niet eens de 100 miljoen dollar zal aantikken.

Belangen

De eigenaar van de Mansion is overigens niet Hugh Hefner, maar het bedrijf Playboy Enterprises, die de belangen van Hefner wel sterk in het vizier heeft. Onderdeel van de koop is namelijk dat de koper, tot de dood ertussen komt, met de notoire baas opgescheept zit.

Bovendien hoeven de degenen die het pand gaan bezichtigen, niet de illusie te hebben zijn slaapkamer aan een blik te kunnen onderwerpen. Die is off limits.  

The Mansion:

MTV Cribs verzorgt vast een rondleiding door het landhuis.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s