Gluren bij de buren: Chris en Julia

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: de Marcums uit Idaho.

Ze zijn verdraaid goodlooking, getalenteerd (hij kan koken als een malle, zij noemt zichzelf een kleur- en design-enthousiasteling), hebben twee dotjes van kinderen en een grote lieve lobbes met hoog aaibaarheidsgehalte. Ze hebben bovendien een gewéldig huis.

De Marcums zijn dus een beetje van het type droomgezin, maar voor je ze gaat betichten van bovenmenselijkheid: de broodnodige balans komt in de vorm van een tweetal kanttekeningetjes. Allereerst is de benedenverdieping, waar zich de kindervertrekken bevinden, aanzienlijk donkerder en saaier dan de bovenste woonlaag. Daarnaast is ook de badkamer van de ouders, Chris en Julia, nodig aan vervanging toe.

Flirten met perfectie

Dit zijn dan ook de vertrekken die nog niet uitgebreid door de bewoners onder handen genomen zijn. De kamers die wel een make-over kregen, flirten namelijk met perfectie. Als je ogen konden watertanden, zouden ze het bij het zien van deze beelden doen: geweldige, stijlvolle kleuren op de muur, een jaloersmakende keuken, smaakvol ingericht en dat zonder dat het op een museum lijkt. Wie graag inspiratie voor zijn eigen woning opdoet, mag deze video eigenlijk niet missen.

Mocht je meer huizen willen zien? Klik hier!

Meer van het huis van Julia en Chris vind je op hun blog: Chris Loves Julia. Hier kun je overigens ook hun vorige huis bewonderen.

House Tour Chris & Julia:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s