Sterrenstulpje: Emily Blunt en John Krasinski

Een ‘sexy familiehuis’ wordt het door de makelaar genoemd en dat is het eigenlijk ook. Het huis waar Emily Blunt en John Krasinski luttele jaren van hun leven doorbrachten, is luxe, ruim, ontzettend licht en voorzien van een geweldige buitenruimte. En het wordt dus verkocht.

Emily Blunt en John Krasinski  zijn verhuisd! Helaas zijn van hun nieuwe stulpje aan de oostkust van de VS vooralsnog geen afbeeldingen vrijgegeven; we zullen het moeten doen met de foto’s van hun oude huis. Nou zijn die gelukkig in het geheel niet onaangenaam.

Het acteurskoppel heeft dan ook veel aan het huis gedaan. De Wall Street Journal weet dat onder leiding van Blunt en Krasinski het gehele pand gerenoveerd is. Bovendien hebben ze er een compleet nieuwe verdieping aan toegevoegd en ook het zwembad zou uit hun koker komen.

Destijds

Ze willen dan ook fors meer voor de woning, die in totaal vijf slaapkamers heeft, te krijgen dan ze er destijds voor betaald hebben. Toen de acteurs het kochten in 2009 legden ze er 1.86 miljoen dollar voor neer (1.7 miljoen euro). Met een vraagprijs van 8 miljoen hopen ze dus dat de villa inmiddels ruim vier keer zoveel waard is.

 

Foto’s:

blunt blunt1 blunt2 blunt3 blunt4 blunt5 blunt6 blunt7 blunt8 blunt9 blunt10

De foto’s zijn gemaakt door Beverly Hills Aerials/ Michael Izquierdo.

 

Andere sterrenstulpjes:

Christiano Ronaldo.
Irina Shayk.
Eric Kuster.
David en Victoria Beckham
.
Amy Schumer.
Tyra Banks.John Heitinga.
Madonna
.
Lea Michele.
Robbie Williams.
Lady Gaga.
George en Amal.

 

 

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s