Zo ziet een Happy Meal eruit na zes jaar

Als je een punt wil maken, moet je soms een beetje creatief zijn. Dat heeft Jennifer Lovdahl goed begrepen. De Amerikaanse chiropractor bewaarde zes jaar lang een Happy Meal van McDonald’s.

Als je een groot fan bent van McDonald’s, en dat ook graag wilt blijven, kun je beter niet verder lezen. Erg bevorderlijk voor de smaakbeleving van het fastfood aldaar is het onderstaande bericht namelijk niet. Maar laat dat nou precíés de opzet zijn van Lovdahl: de health freak wilde graag nog eens extra onderstrepen dat McDonald’s, als het om voeding gaat, niet de beste keuze is.

Om die reden kocht de Amerikaanse jaren geleden een Happy Meal, zette de vrolijke doos weg en keek er vervolgens zes jaar lang niet meer naar om. Toen ze de maaltijd na al die tijd weer bekeek, ontdekte ze dat er eigenlijk niets mee gebeurd was. Nagenoeg zo goed als nieuw, zo laat ze zien ook op haar Facebook. Punt gemaakt.

mac

Jennifer Lovdahl 6 year old McDonald's Happy Meal

“Het is zes jaar geleden dat ik deze Happy Meal van McDonald’s kocht”, schrijft ze bij de foto’s. “Hij is niet eens een beetje gaan rotten, schimmelen of ontbinden!!! En het ruikt enkel naar karton.”

Ze voegt eraan toe dat ze het experiment begon om haar patiënten te laten inzien dat dit echt geen ‘eten’ is. “Al helemaal niet voor opgroeiende kinderen,” zo stelt ze op haar Facebook. “Er zitten zoveel chemicaliën in! Kies voor écht eten! Appels, bananen, wortelen, selderij.. Dat is pas fastfood.”

 

 

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s