Makelaar stelt eerlijkste advertentie ooit op

Van alle betrouwbare beroepsgroepen is makelaar … er geen. Toch zijn er uitzonderingen, en gelukkig blijft dat niet onbeloond.

Rob Kahl, makelaar met het Britse Essex als werkgebied, had er schoon genoeg van: iedere keer weer de krochten van zijn brein te moeten afstruinen op zoek naar weer nieuwe leugenachtige woorden om een woning mooier te doen lijken dan deze in werkelijkheid is. Hij besloot het eens anders aan te pakken en stelde vermoedelijk de eerlijkste advertentie ooit op.

“Veeg je voeten op de weg naar buiten!!”, begint hij over de helse stek in Westcliff, Essex. “Deze flat op de eerste verdieping is niet geschikt voor mietjes, hij wordt verkocht zoals je hem ziet, met troep en alles! De vorige charmante huurders (not) zijn er zojuist uitgezet en de verkopers kunnen het niet meer aan, ze willen niet eens een voet meer binnenzetten in wat vroeger hun geliefde huis was.”

moveMakelaarsjargon

“Het lukt me ook niet om dit appartement mooier te doen lijken dan het is, zelfs mijn makelaarsjargon is in dit geval ontoereikend. Het pand staat vol rommel, er zit schimmel op de muur en ik geloof dat er zelfs vlooien aanwezig zijn om mij gezelschap te houden als ik mensen het huis laat zien.”

Verkocht

Toch heeft de advertentie niet iedereen afgeschrikt, want de woning is verkocht! En alsof dat nog niet wonderlijk genoeg is, is er flink meer voor betaald dan de vraagprijs.

Zo zie je maar weer; eerlijkheid loont. Zélfs voor makelaars.

Meer van de afgrijselijke woning zien? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s