Dit toiletpapier kost ruim 100 euro

Waar menigeen zich al behoorlijk tevreden stelt bij de aanblik van puppy’s op de wc-rol, is dat voor sommigen nog lang niet genoeg. Dat denkt althans onderneemster Sabrina Risch die toiletpapier ontwikkelde voor de allerrijksten. 

Wie zich het beste van het beste kan veroorloven veegt zijn poezelige billetjes natuurlijk niet af met Page Toiletpapier. Of erger nog: een rolletje schuurpapier van de AH Basic. Oh no.

Gelukkig voor diegenen bestaat er zo iemand als Sabrina Risch (32), die Joseph Toiletries oprichtte. Het bedrijf is gespecialiseerd in pleepapier dat voldoet aan de allerhoogste standaard.

Modern

Het is overigens niet zo dat extreem duur toiletpapier ontwikkelen het doel was van Risch. Liever wilde de Zwitserse gewoon iets heel moderns op dat vlak wegzetten. WC-papier wil namelijk maar niet met zijn tijd mee, vindt ze, en dat terwijl de huidige velletjes hartstikke ‘inefficiënt en onhygiënisch’ zijn. Met name vanwege ‘het gebruik van droog papier’, zo legt ze uit op de website.

De producten van Risch zijn dus bedoeld voor een ieder die blieft zijn aars ‘modern’ te verzorgen. En daar dan  toevallig wel honderden euro’s voor ter beschikking heeft. Voor dat geld krijg je natuurlijk wél wat. Design-toiletpapier dus, mét cleanser en crème, en dat ziet er zo uit.

toilet1

De kans is overigens aanwezig dat binnenkort tout Hollywood zijn billetjes ermee schoonhoudt. De goodybag die Oscar-bezoekers traditiegetrouw krijgen bevat dit keer namelijk een JT-pakket à 275 euro. Duur? Het is maar hoe je het bekijkt. Er is er ook een variant van 1100 euro. Maar dan krijg je er wél een handgemaakte houder bij.

How to use:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s