Supermarkt-nachtmerrie: dooie kip in ei

’s Ochtends een lekker eitje openbreken en daar een dooie kip in aantreffen; niet echt bevorderlijk voor de eetlust. Het overkwam een nietsvermoedende Australiër die er een foto van op zijn Facebook plaatste.

Het eten van een eitje is zo gewoon dat je haast zou vergeten dat het van nature eigenlijk de bedoeling is dat daar kuikens uitkomen. Dat geldt echter niet voor Ani Bhowmilk, hij kreeg de feiten nog eens goed onder ogen.

Toen hij zijn ei openbrak trof hij namelijk dit aan.

ei

“Geprobeerd ze te koken en kijk wat ik aantrof! Ik heb een kip gekookt!”, luidt zijn verbaasde reactie. “Dit is me iets te veel proteïne.”

En tegen Woolworths, waar hij het be(v)ruchte ei kocht. “Ik weet dat jullie de eieren niet zelf leggen, maar weet in ieder geval wat je je klanten verkoopt.”

Geschrokken

De supermarkt neemt de klacht serieus. “We zijn erg geschrokken”, laat een woordvoerder van de supermarktketen weten aan Bhowmilk. “En nemen het erg hoog op. Laat alsjeblieft je contactgegevens bij ons achter zodat we dit kunnen oplossen.”

Volgens de Australische Daily Mail vindt echter niet iedereen het de schuld van de supermarkt. “Hoe moet je in godsnaam weten wat er in een ei zit? Ze allemaal openbreken?” reageert één iemand. “Onmogelijk! Get over it!

De krant heeft Woolworths ook zelf benaderd voor een reactie. Tot dusver zonder resultaat.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s