Snel opruimen doe je zo

Het zal de toets der kritiek van opruimgoeroe Marie Kondo vermoedelijk niet doorstaan, maar met de tips van Hermione raak je als het om ruimen gaat in ieder geval een goed end op weg. En de werkwijze van de vlogger kost aanzienlijk minder tijd dan de KonMari-methode, ook fijn!

Met name als ik een jetlag heb, kan ik uren doen over opruimen. Niet omdat dat moet of ik al die tijd daadwerkelijk nodig heb (meestal gelukkig niet), maar meer omdat ik in dergelijke gevallen toch niet tot veel anders in staat ben.

Voor het geval er echter een keer snel opgeruimd moet worden: dat kan gelukkig ook. De Britse vlogger Hermione Chantal toont in haar video dat je met een paar simpele ingrepen al aanzienlijke resultaten boekt. Niet perfect, maar het komt in de buurt. En dat binnen een half uur..

How to clean your room fast!

 

Meer uit de Doe-je-Zo-rubriek zien? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s