Pfaff-villa te koop voor ‘prikkie’

Met een korting van ruim 50 procent kun je wel stellen dat de Pfaff-villa in het Belgische Brasschaat in de uitverkoop is. Waar Jean Marie en Carmen eerst nog 1.850.000 euro voor de woning wilden, nemen ze nu genoegen met 895.000 euro.

De uitverkoop komt niet uit de lucht vallen. Oud-voetballer Jean Marie, die met zijn gezin jarenlang te zien was in de realitysoap De Pfaff’s, wil al sinds 2009 van het huis af. Liefst twee jaar lang stond er destijds een verkoop-bord in de tuin, maar zonder resultaat.

Hierop is het huis van de markt gehaald, om nu opnieuw aangeboden te worden, maar dan met aanzienlijke korting. Wilde het bekende Belgische stel er eerst dus nog bijna twee miljoen voor hebben, inmiddels nemen ze genoegen met nog geen negen ton.

villapfaffsPrijs verlagen

De aanzienlijke mindering op de prijs gaat natuurlijk niet van harte. “Door de dalende vastgoedmarkt zijn we verplicht de prijs te verlagen”, stelt Arthur Rodenburgh, van Rodenburgh Immobiliën, die met de verkoop van de woning is belast. “De villa zelf is in goede staat. Geïnteresseerden die eens een kijkje nemen, zullen dan ook aangenaam verrast zijn.”

Er was ook even sprake van dat het vrijstaande huis gesloopt zou worden, maar door de nieuwe vraagprijs lijkt dat voorlopig van de baan. “Er waren al drie geïnteresseerden”, aldus de makelaar tegen het Belgische Nieuwsblad.

Foto’s van de villa zien? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s