Cool van Kickstarter: lunchtrommel 2.0

Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe gadgets en designs doet er goed aan Kickstarter in de gaten te houden, dé broedplaats voor noviteiten. Op TheHappyHouse langskomen kan echter ook; de allerleukste ontwerpen op kook- en woongebied worden ook hier trouw gedeeld. Met dit keer: Prepd Pack, the Lunchbox Reimagined.

Alle projecten die Kickstarter halen komen met een video. Hierin leggen de bedenkers van het project uit hoe ze op hun idee gekomen zijn en hoe het precies werkt. Hartstikke handig en bovendien zijn de video’s vaak bovengemiddeld vermakelijk (check deze bijvoorbeeld).

Zo niet de video van Prepd Pack, die is meer van het kaliber slaapmiddel. Het tempo is te laag, de opgeplakte glimlach te geforceerd (sorry Chris Place), de stem te eentonig en de opbouw te rechttoe-rechtaan.

Gelukkig is hun idee zó goed – gelet op bijvoorbeeld de binnengesleepte euro’s- dat dat verder niet te lijden heeft onder de slaapverwekkende beelden. De makers hadden namelijk aangegeven 25.000 dollar nodig te hebben om verder te kunnen met hun business rondom de Prepd Pack, het werd ruim 35 keer zoveel (!!!!).

prepd

Lunchtrommel

Best knap, voor een concept dat uitgekleed neerkomt op een ordinair lunchtrommeltje. Maar, toegegeven, het is dan ook een design-trommel, mét magnetisch bestek, een antislip eet-mat en een bijbehorende app die gezond lunchen eindeloos veel makkelijker moet maken.

Bovendien is de indeling geniaal in zijn flexibiliteit. Of je nu twee, drie, vier, vijf of zes componenten wilt meenemen, het kan allemaal dankzij verschillende soorten en maten doosjes, die allemaal waterdicht zijn en geschikt zijn voor in de vriezer, magnetron en vaatwasser.

‘Een revolutionaire en nieuwe kijk op de nederige lunchbox’ dus, zoals de makers het zelf aanduiden in hun video hieronder. Dat doen ze ergens rond de 20 seconde. Kijk maar ’s of je zover komt. *gaap*

 

Meer weten over de Prepd Pack? Klik hier.

Over Kickstarter:

Kickstarter is een zogenaamde crowdfunding-website. Het doel ervan is artiesten, muzikanten, ontwerpers en andere creatieve breinen te helpen de middelen bij elkaar te vergaren om hun ideeën om te zetten in realiteit. Tot dusver zouden ‘tienduizenden creatieve projecten -klein en groot- het levenslicht gezien hebben dankzij de steun van de Kickstarter-gemeenschap’.

Eerder in Cool van Kickstarter: 

Eenvoudig thuis bier brouwen

De perfecte koffiemok

Lamp der Lampen: The Lampster

Zelf insecten kweken

Vliegende bomen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s