Deze vrouw drinkt twee flessen azijn per week

Ella Ruby Ginn (19) houdt van azijn. Zo erg zelfs dat ze er wekelijks twee flessen van leegdrinkt en kleine zakjes met het spul bij zich draagt voor onderweg. “Mijn favoriete moment is wanneer het brandt in mijn borst.”

Het is nog niet zo raar als het meisje dat doodsangsten uitstaat bij de aanblik van ketchup, maar het is evengoed opmerkelijk: de 19-jarige make-upartieste die denkt dat azijn limonade is en er dan ook ruim 100 flessen per jaar van leegdrinkt.

“Ik kan me niet herinneren wanneer ik ermee begon”, zegt Ella. “Ik moet erg jong geweest zijn, in ieder geval drink ik het al zolang ik me kan herinneren.”

PIC BY SIMON JACOBS/ CATERS NEWS - (PICTURED: Ella Ruby Ginn who loves to drink Vinegar) - Meet Britains biggest VINEGAR fan this is the stunning brunette who glugs her way TWO BOTTLES every week. Ella Ginn has been drinking vinegar by the glass since she was a child, and she cant get enough of the acidic condiment. Ella, 19, is a fan of all varieties of vinegar but she loves to gulp down glassfuls of malt and apple cider vinegar, leaving her positively pickled. The pretty teen even keeps spare sachets in her bag, in case she gets a craving when shes out and about. Ella, from Hastings, East Sussex, said: I cant even remember when I started drinking vinegar I mustve been really young, Ive drunk it for as long as I remember. SEE CATERS COPY.

“Ik nam altijd zakjes met azijn mee uit restaurants”, legt ze uit. “Ik weet nog dat ik bij mijn oma was en de zakjes leegdronk. Ze zei er meteen wat van, ze zei dat het mijn maagslijmvlies zou wegbranden.” Niet dat dat haar tegenhoudt. “Het kan me niet schelen, ik houd gewoon van de smaak. Het is heel zuur maar ik ben er gek op. Mijn favoriete moment is wanneer ik het voel branden in mijn borst.”

Waarschuwingen

Ondanks de waarschuwingen van voedingsdeskundigen, die vrezen voor de gezondheid van Ella’s mond en dan vooral haar gebit, en de zorgen van haar familie, is de Britse niet van plan op korte termijn te stoppen met haar gewoonte.

“Iedereen vindt het raar, vindt het een gekke gewoonte om te hebben”, geeft ze toe aan de Daily Mail. “Mensen gaan er ook automatisch van uit dat ik wel uit mijn mond zal stinken, maar ik poets heus wel mijn tanden.”

Van de expert

Na zo’n beetje haar hele leven azijn te hebben gedronken, kun je welhaast stellen dat Ella een expert is op dit gebied. Met de Britse Metro deelt ze haar top-5 van favoriete azijnen. Die is echter niet alleen gebaseerd op smaak, maar ook op hoe de vloeistof zich een weg naar binnen brandt. Doe er vooral je voordeel mee.

  1. Appel Cider: cijfer 9, smaak medium, brandt sterk
  2. Balsamico: cijfer 7.5, smaak zwak, brandt medium
  3. Moutazijn: cijfer 7, smaak erg sterk, brandt erg sterk
  4. Rijstazijn: cijfer 5, smaak zwak, brandt medium
  5. Witte wijnazijn: cijfer 4, smaak zwak, brandt zwak.

Van The Happy House, voor Ella:

Je eigen azijn maken? Het kan! De charmante Gail Monaghan laat zien hoe je dat doet.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s