Gluren bij de buren: model Sonya Esman in LA

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Sonya in Los Angeles.

Model Sonya Esman woont in een vrij klein appartementje in Los Angeles. Gelukkig heeft ze nog wel zoveel plek dat ze er allerhande inspirerende zaken kan herbergen, zoals daar zijn: een openhaard-achtig ding waarvan ze eigenlijk niet zo goed weet hoe hij werkt, een bijzonder zwaar cadeau van YouTube waar haar arme duim niet tegenop gewassen blijkt, een spetterende disco-douche, een bijzonder dubieus schilderij en een plaag zwarte laarsjes die zijn definitieve omvang nog niet bereikt heeft.

Of je veel van deze florissante zaken zult meekrijgen is echter de vraag; haar jaloersmakend gestroomlijnde benen hebben de eigenschap nogal af te leiden. En dan is daar ook nog die irritant strakke buik. Maar goed je bent model of niet natuurlijk.

Meer over Sonya vind je hier of hier.

Gluren bij meer Buren? Klik hier.

Los Angeles House Tour / Sonya Esman:

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s