Rudolph van Veen weg bij 24Kitchen

Zijn vrolijke verschijning is nog altijd dagelijks te zien op 24Kitchen, maar dat zal vermoedelijk niet lang meer duren. Bakbaas Rudolph van Veen werkt namelijk niet langer voor de kookzender, zo maakte de tv-kok zelf bekend bij Van Liempt Live.

Het zal geen makkelijke beslissing geweest zijn. Van Veen stond vijf jaar geleden namelijk aan de wieg van de kookzender en is dus één van de personen aan wie kookliefhebbers te danken hebben dat de zender überhaupt bestaat.

Twee jaar geleden viel 24Kitchen echter volledig in handen van Fox International Channels, het begin van het einde voor Van Veens carrière aldaar, zo blijkt nu.

“Iedereen waar ik mee ben begonnen is weg”, zegt hij. “Fox heeft een andere visie dan ik. Het waren vijf mooie, intensieve jaren, maar nu is er ook ruimte voor iets anders.”

giphy

Duitsland

De kok, die zijn keuken altijd opvallend netjes bestiert, werkte mee aan verschillende programma’s voor de zender waaronder De Makkelijke Maaltijd en Rudolph’s Bakery.

Hij zal zich nu gaan richten op een kook- en bakplatform en wil desserts en patisserie voor een breed publiek gaan maken. Ook geeft Van Veen aan ambities te hebben in Duitsland.

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s