Inspirerend! Je waskamer pimpen doe je zo

Dat je ook van iets simpels als een waskamer iets heel gaafs kunt maken laat Nikki, van At Home With Nikki, ons in onderstaande video zien. Bonuspunten krijgt ze voor het feit dat de geweldig gepimpte kamer nog uitblinkt in functionaliteit ook. 

Mijn vriend denkt dat ‘wij vrouwen’ algauw zwichten voor dingen die we mooi vinden en dat functionaliteit daarbij geen rol speelt. Gelukkig is hij verder wel normaal, én gelukkig wordt het tegendeel hier nog eens dunnetjes bewezen door Hemelse Huisvrouw Nikki.

Het leuke aan haar video is dat je het verschil krijgt te zien tussen hoe het was, en wat je met een beetje noeste arbeid voor elkaar kunt krijgen. Maar vooral leuk is dat ze haar keuzen voor bepaalde zaken ook toelicht waardoor je al snel doorhebt dan 99 procent van de items die er staan daadwerkelijk een doel dienen. Wat je gelet op het oogverblindende eindresultaat nou niet direct zou zeggen..

Laundry Room Organization & Tour – Home Organizing Tips: 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s