Disneyland: je kunt er nu ook wonen

Een dagje naar Disneyland geldt voor velen al als iets om naar uit te kijken, maar wie het écht goed wil doen gaat er gewoon wonen. Het kost een bom duiten, maar dan kun je wel zeggen dat Pluto en Donald je buren zijn.

In Amerika houden ze niet van half werk. Dat blijkt wel uit hun film- en muziekindustrie, hun tailleomtrek (óf heel groot óf heel klein) en de world domination van hun fastfoodobsessies. En nieuw bewijs hiervoor komt nu in de vorm van Disneyland Orlando, want wie geen genoegen meer neemt met een kortstondig bezoekje kan er ook gewoon blijven. Voor altijd.

Een deel van het park is namelijk omgetoverd tot woonoord, en natúúrlijk gaat het hier niet om drie verdwaalde huisjes. Er worden liefst vijf wijken uit de grond gestampt en de prijzen daarvan zijn ook al overenthousiast, zo weet Glamour Living. De goedkoopste villa’s kost ruim anderhalf miljoen euro en dit loopt op tot ruim 6 miljoen. Dat is exclusief de vergoeding voor de ‘vereniging van eigenaren’ die tienduizenden euro’s per jaar bedraagt. Juist.

Schitterend

Voor al die euro’s krijg je natuurlijk wel wat. Niet alleen de huizen, maar ook de omgeving is schitterend en natuurlijk mag je iedere dag ‘gratis’ het attractiepark in. Bovendien biedt het Golden Oak at Walt Disney World Resorts, zoals het woonoord heet, nog meer vermaak in de vorm van golfbanen, zwembaden, een spa en een Pirates of the Caribbean-bioscoop.

Gelieve wel een setje oordoppen mee te nemen, want het vuurwerk vliegt je er liefst iedere avond om de oren. Maar goed, je wilt leven als een Disney-prins(es) of niet natuurlijk.

Een indruk van de woningen:

Meer weten? Klik hier!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s