Is de Big Mac letterlijk onverwoestbaar?  

Sommigen hebben te veel tijd of te veel gesmolten koper voorhanden. Tito4re heeft het allebei, én hij gebruikt het om men te laten inzien hoe walgelijk het eten van McDonald’s is. 

Persoonlijk hekel ik alle pogingen van McDonald’s om hun eten gezonder te maken. Als ik gezond wil eten ga ik namelijk per definitie niet naar de Mac. Ik ga er wel heen (meestal eens in de zes maanden en dan met verschrikkelijk veel plezier en zonder schuldgevoel achteraf) als ik volvet, walgelijk comfort food wens, dus schoenmaker, blijf in godsnaam bij je leest.

Dat het eten van de Mac verschrikkelijk is, vormt dus slechts zijdelings een obstakel maar dat je lichaam het niet kan verteren is wel verschrikkelijk van een andere orde. En toch is precies dat de gedachte die zich aan je opdringt na het zien van onderstaand filmpje.

Minimale schade

Tito4re giet in de video namelijk bij wijze van experiment gloeiendhete koper over de burger (de temperatuur van de vloeistof kan oplopen tot wel 1300 graden!) en dat berokkent de Big Mac slechts minimale schade!

Maar als hete koper de burger al niet eens klein krijgt, wat moet je lichaam er dan mee?

Molten Copper Versus Big Mac:

 

Lees ook: Zo ziet een Happy Meal eruit na zes jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s