15 x nieuwe hebbedingen voor het huishouden

Ook dit jaar stond de International Home & Housewares Show in Chicago weer bol van de handige hebbedingen die ons huishoudelijke leven nog makkelijker moeten maken. Melissa Maker van Clean My Space toont de 15 opvallendste.

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Het zou zomaar ook de leus kunnen zijn van de International Home & Housewares show die jaarlijks plaatsvindt in Chicago. Een beurs waar nieuwe huishoudelijke producten een podium vinden en die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een gigantisch evenement.

Melissa Maker heeft voor de gelegenheid dan ook maar makkelijke schoenen aangetrokken; alles om de kijker zoveel mogelijk van de internationale huishoudbeurs te kunnen laten zien. In totaal laat ze 15 nieuwe producten de revue passeren waaronder een hulpmiddel om kleding nog Marie Kondo-waardiger te vrouwen, een zonnebank voor je telefoon en vloertegels die eenvoudig gewisseld én gewassen kunnen worden.

Daarnaast het nieuwste op het gebied van bezems, prullenbakken, kledingrollers, composteren en geur pimpen in de auto.

Meer van Clean My Space vind je hier.

15 Cool Cleaning & Organizing Products:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s