Nieuw Takii-horloge is tevens lunchtrommel

Mensen die een zwak hebben voor functionaliteit gaan hier opgetogen over zijn: een nieuw horloge van Japanse makelij vertelt niet alleen de tijd, maar doet tevens dienst als lunchbox. Meer dan een petieterige trek gaat wel problemen opleveren maar hé, het is een horloge én een lunchtrommel! 

Wie de neiging heeft te veel te eten zit met het nieuwe horloge van Takii helemaal goed. Het klokje kan namelijk opengeklapt worden en die holte die zich daarin bevindt kan gebruikt worden als lunchbox. En wie in zijn horloge zijn lunch meeneemt kán zich simpelweg niet overeten. Probleem opgelost, size zero forever. 

De ruimte is zelfs zo klein dat het merk chirurgen inzette om de schattige mini-lunch, bestaande uit rijst en groente, te bereiden. Zie de video hieronder. Helaas komt de zogeheten Bento Watch niet inclusief deze snijhelden.

Concept-fase

De Britse Metro weet te vertellen dat het ontwerp zich pas in de concept-fase bevindt. Wanneer het daadwerkelijk op de markt komt is niet duidelijk.

Bento Watch:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s