Gluren bij de Buren: Rachel Talbott

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: alleskunner Rachel Talbott. 

De Amerikaanse Rachel is zo iemand die altijd wind mee heeft. Ze heeft een super sexy echtgenoot (die ook nog heel lief is, getuige haar Twitter-berichten over ontbijtjes op bed en verrassings-bloemen door het huis), waarmee ze een schattig zoontje op de wereld zette. Ook heeft ze kick ass haar, een figuur alsof een draagmoeder voor haar gebaard heeft en een succesvolle blog (en binnenkort wellicht een succesvolle muziek-carrière, work in progress).

Maar waar het in deze rubriek natuurlijk om gaat is haar huis en ook dat is de moeite waard. Bonuspunten krijgt Rachel door het redelijk kort te houden; menig leuk huis is voor deze rubriek afgevallen omdat de bewoonster werkelijk van alles wat ze heeft vertelt waar ze het gekocht heeft (gááp).

Van een handjevol dingen vertelt de brunette echter wél waar ze het gekocht heeft en noemt dan vooral budget-winkels als Target en Overstock. Zo zie je maar weer; leuk wonen hoeft niet duur te zijn.

Meer over Rachel vind je hier of hier. Meer huizen uit deze rubriek zien? Dat kan hier.

House Tour Rachel Talbott: 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s