Eten bij George en Amal thuis? Dat kan!

Wie een keer iets speciaals wil doen met het avondeten kan er nu ook voor kiezen bij George en Amal Clooney aan te schuiven: het beroemde koppel geeft in april een diner waar in principe iedereen welkom is. De enige voorwaarde komt in de vorm van een grote zak geld.

Het belooft een bijzondere avond te worden. Het diner vindt namelijk plaats bij George en Amal thuis en zal ongetwijfeld bol staan van exclusieve ingrediënten en dito wijnen. Echter; kennismaken met de kookkunsten van de geslaagde acteur zelf kun je op je buik schrijven, maar de vraag is of dat erg is. “Het goede nieuws is, ik zal niet koken”, grapt Clooney hierover tegen Page Six.

Het sterrenkoppel wil echter wel wat terug voor de memorabele avond en wel zo’n 30.000 euro. Per gast. Het geld is bedoeld voor de presidentscampagne van Hillary Clinton, de kandidaat die de Clooneys tegen het einde van het jaar het liefst zien intrekken in het Witte Huis. “Wat ze ook maar wil, waar ik ook kan helpen”, aldus George.

giphy

Obama

Het is niet de eerste keer dat de acteur een dergelijke avond organiseert. Eerder deed hij dat ook al voor Barack Obama, die hij na afloop zo’n 15 miljoen dollar kon schenken. Onder de gasten bevonden zich toen namen als Barbra Streisand en ontwerpster Diane von Furstenberg.

Dit keer maken zij die niet zo’n diepe buidel hebben echter ook kans bij het etentje aanwezig te zijn. Het enige dat daarvoor nodig is is een inschrijving op de site Hillary for America. Onder de deelnemers worden twee uitnodigingen verloot en de winnaars mogen elk iemand meenemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s