Dit bed maakt zichzelf op

Een bed afkomstig van een Europees bedrijf genaamd Ohea is om twee redenen een top-bed: je kunt er in slapen én het maakt zichzelf op! Het kost het meubelstuk nog geen minuut en het resultaat is strakker dan menig mensenhand ooit voor elkaar krijgt. 

giphy

opstaan is al moeilijk genoeg!

Het slimme bed

Nooit meer een rommelig bed in, maar tevens nooit meer rug-verpulverende activiteiten boven hoeslakens: het zichzelf opmakende bed van Ohea, the smart bed, is nogal een uitkomst. Die extra (sier)kussentjes en mooie plaid zul je wel op moeten geven; het bed dekt een dekbed en twee kussens en that’s it.

Startsein voor het volautomatische opmaaktafereel is degene die het bed beslaapt. Zodra die het warme holletje drie seconden verlaten heeft komt het bed vanzelf in actie. Het beddengoed wordt middels zogenaamde ‘rollers’ strakgetrokken, zo legt Want uit, en ook de kussens worden opgetild en weer netjes gelegd.

Wie liever niet na ieder nachtelijk toiletbezoek een opgemaakt bed aantreft (waarom in godsnaam niet?) kan de ‘sluitertijd’ ook zelf instellen en kiezen voor meer dan drie seconden.

Wat het bed kost is niet duidelijk. Meer informatie erover vind je hier.

Smart bed makes itself:

2 reacties

  • That’s my photograph that you’ve used and not credited me for. Please do so.

  • paulinevanlintel

    Hi Julia! I will take care of it! Always try to give the credit to who it deserves, if I didn’t do that this time, it is only because the information was unclear to me. Please send me a link of at least your full name.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s