Gluren bij de buren: DIY Mommy Christina

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: lentekriebel-Christina uit Alberta, Canada.

Een speciale lente-editie van Gluren bij de Buren want .. het is lente! En crea-bea Carol heeft toevallig een hele leuke Home Tour gemaakt boordevol tips en ideeën om jouw huis ook een acceleratie naar dit heerlijke seizoen te geven.

giphy

“Voor mij draait de lente vooral om een nieuw begin en de uitbraak van kleur en nieuw leven”, zegt de Canadese moeder van drie er zelf over. “En dat wilde ik heel graag terugzien in mijn huis. Vandaag laat ik zien hoe ik mijn huis gedecoreerd heb voor dit seizoen. En zoals vaak heb ik mijn inspiratie uit de natuur gehaald en is het een eclectische mix van vintage en modern geworden. Dus pak een latte en kom lekker binnen!”

Wil je liefst nóg meer lente in huis halen klik dan vooral ook door naar dit artikel.

Meer over Christina vind je hier.

Spring House Tour – DIY Mommy Christina:

Meer huizen uit deze rubriek zien? Klik hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s