Zien! De regenboog-tosti

Hij bevat onder meer gesmolten lavendel-, basilicum- en tomatenkaas, maar als je denkt dat dát een nieuwe tosti uit Honk Kong bijzonder maakt, dan heb je hem duidelijk nog niet gezien.  

Sommige voedselachtige zaken hoef je niet per se te eten. Die ontlenen hun bestaansrecht enkel aan het feit dat ze optisch mega-aantrekkelijk zijn.

Goed voorbeeld daarvan is de waterdruppelcake. Naar verluidt is de smaak daarvan in het beste geval saai, in het slechtste geval afwezig, maar zijn benedengemiddeldheid maakt het dessert ronduit goed met zijn opvallende look. (klikkerdeklik!)

Regenboog-tosti

En opnieuw duikt er nu online een gerecht op dat weliswaar vast niet zo smakeloos is als voornoemde cake, maar eveneens voorál een lust is voor het oog. Het betreft de regenboog-tosti, een bedenksel van Kala Toast, een cafeetje in Hong Kong.

En zo ziet dit topmodel eruit:

tosti tosti1

tosti2 tosti3

Heel vet

Metro heeft wat recensies van het broodje kleurenkaas opgespoord en daarop afgaande blijkt de smaak inderdaad niet heel holadijee. De basilicumkaas zou zich iets te enthousiast laten gelden en door de bank genomen wordt het ding vooral heel vet gevonden.

Gelukkig is er eindeloos naar staren al uiterst bevredigend.

Wie er meer van wil zien kan terecht op de Instagram van hkfoodiexblogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s