Food Video van de Week: inspirerend veganistisch koken

Tips, tricks, inspiratie en DIY’s; YouTube knapt welhaast uit elkaar van de geweldige food video’s! Op deze plek vind je er wekelijks één die eruit springt. Dit keer: veganistisch koken met cranky Candice.

Veganistisch eten kent de nodige uitdagingen. Niet zwichten voor Parmezaan, om maar iets te noemen. Of de hotdog-broodjes van de AH.

Je snapt, ik ben overtuigd niet-veganist.

giphyWie het echter wel voor elkaar krijgt om alle dierlijke producten te laten staan, hoeft niet per se iedere avond op een wortel te bijten. Je hebt weliswaar minder keuze als het om ingrediënten gaat, dat wil nog niet zeggen dat je maaltijden saai en/of smakeloos hoeven te zijn.

Dat is iets wat Candice Hutching (die ‘food we define as vegan’ wil ‘revolutioneren’) veelvuldig op haar YouTube-kanaal The Edgy Veg laat zien. Bijvoorbeeld door te tonen wat ze zelf op een dag aan ontbijt, lunch en avondeten naar binnen schuift. Ze kookt het waar je bij staat en heeft nog allerhande kooktips ook.

Ook leuk

Voorgaande afleveringen van What I Eat in a Day vind je hier, maar de laatste episode kun je hieronder bekijken.

Ook leuk trouwens voor mensen die niet veganistisch zijn, want Candice is nogal chagrijnig en sommigen zijn dat blijkbaar op een grappige manier (niet ik). Onduidelijk is of haar aandoenlijke gemoed te maken heeft met haar last night, of dat ze altijd zo is. Dat zou in ieder geval de naam The Edgy Veg verklaren.

What I Eat in a Day –  Episode 3 – The Edgy Veg:

 

 

Meer video’s uit deze rubriek zien? Klik hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s