Sterrenstulpje: Taylor Swift

Komende mei siert Taylor Swift de cover van de Amerikaanse Vogue en ach, als ze tóch bezig is, wil ze ook ‘73 Questions With’ wel voor rekening nemen. Extra leuk is dat de opnames voor  de online rubriek gemaakt zijn bij Taylor thuis. 

Het is niet zo dat Taylor Swift besloten heeft een mega-Home Tour te geven. Het is meer dat Vogue naar haar huis in Beverly Hills is gekomen om 73 vragen op haar af te vuren en dat je als uiterst prettige bijvangst behoorlijk wat van haar stulpje te zien krijgt.

De zangeres is één van ’s werelds best verdienende artiesten, maar voor iemand die de dollars met vrachtladingen tegelijk binnenharkt, lijkt ze niet extreem groot te wonen. Wel is het groots in de zin van fantástisch ingericht en rete-knus. Geen wonder dat die girl squad niet uit haar huis weg te slaan is…

En pak maar vast pen en papier want er komt ongetwijfeld een verlanglijstje uit de video voort. Te beginnen met de keukenkraan, de buitenmeubelen en de supervette openhaard.

giphy

73 Questions With Taylor Swift:

 

 

Klik hier voor meer Sterrenstulpjes.

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s