Londen krijgt naaktrestaurant

Altijd al je honger willen stillen terwijl je simultaan het schaamhaar van de tafelgasten telt? Goed nieuws voor jou: die droom kan nu in vervulling gaan. In Londen opent in juni een pop-up restaurant waar de dresscode ‘geboortekostuum’ luidt.

Het zogenaamde The Bunyadi zal te vinden zijn in het centrum van de Britse metropool en wordt voor nog onbepaalde tijd geopend.

Uit veiligheids- en vooral ook uit hygiënische overwegingen houden de koks er hun kleren aan, maar de bedienende leden van het restaurant zullen eveneens poedelnaakt hun dienst uitzitten.

Voor diegenen die enkel naar The Bunyadi willen voor de voortreffelijke en ‘pure’ keuken (ze zijn er), en dus niet de naaktbeleving willen, is er ook een aparte ruimte waar men wel gekleed mag toeven. Wie ervoor kiest in adamskostuum zijn maaltijd te nuttigen, dient vooraf zijn telefoon in te leveren.

Volledig vrij

Het restaurant is bedoeld als plek die volledig vrij zal zijn van ‘de valkuilen van het moderne leven’, wat dat ook moge betekenen. Volgens de makers in ieder geval iets met vrijheid.

“Wij geloven dat mensen de kans moeten krijgen om voor een avondje uit te kiezen zonder onzuiverheden: geen chemicaliën, geen kleurstoffen, geen elektriciteit, gas, telefoon of zelfs zonder kleding als ze dat willen. Het idee is dat je er echte vrijheid kunt beleven”, aldus conceptontwikkelaar Seb Lyall over zijn nieuwste project tegen de Standard.

giphy

En het blijkt mooi een schot in de roos. Momenteel telt de wachtlijst namelijk al zo’n 15.000 namen, terwijl het restaurant maar plek heeft voor 42 personen.

Ook een plek bemachtigen? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s