Cool: meubels gemaakt van vliegtuigen

Recyclen maar dan voor gevorderden: Fallen Furniture maakt meubels van oude vliegtuigen. Hun Boeingmotor turned relaxstoel is alvast een ware eyecatcher!

Hoe ze het precies voor elkaar krijgen de hand te leggen op de oude vliegtuigonderdelen is compleet onduidelijk, maar dat het ze keer op keer lukt is uitstekend nieuws. De mannen van Fallen Furniture maken namelijk geweldig (klein) meubilair van het spul, waarvan de motorstoel wellicht nog het meest tot de verbeelding spreekt.

Verhuizing

De fauteuil, die een roterende standaard en chique leren bekleding meekreeg, moet vermoedelijk wel de nodige euro’s gaan kosten. Dat is namelijk meestal het geval als de prijs zelfs niet in heel kleine lettertjes vernoemd wordt. En daar komen de kosten voor de verhuizing dan nog bij want het ding meet liefst twee meter aan alle kanten (H: (200 cm W: 200 cm D: 200 cm) en die moet je wel kwijt kunnen.

Wie niet wil verhuizen en tevens weigert de luxe om door te woonkamer te kunnen lopen op te geven (flauw hoor), ze hebben óók klokken, lampen, tafeltjes en een heel onmetelijk toffe bar van overgeschoten vliegtuigmeuk.

Bekijk ze hieronder.

Meer over Fallen Furniture, klik hier!

Meubels van vliegtuigmaterialen:

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s