10 x walgelijke dingen die in voedsel werden gevonden

Wie graag wat kilootjes lichter door het leven gaat kan natuurlijk héél hard proberen om alles wat lekker is uit zijn leven te bannen. Gewoon onderstaande video bekijken kan echter ook, want de kans is aanzienlijk dat alle eetlust daarna sowieso vergaan is.

Op wat enorme schandalen hier en daar gaat het gelukkig meestal goed als het om de productie van ons voedsel gaat. Althans, dat dénk je. Helaas gaat er ook op kleine schaal geregeld wat mis, bijvoorbeeld met kleine diertjes. Meer specifiek: luizen, muizen, larven, vogeltjes en ehh.. hagedissenhoofden. Die incidenten halen echter meestal alleen de lokale media, dus daar weet je in de regel gelukkig niet zo veel van.

En precies daar komt MostAmazingTop10 om de bocht scheuren, met een verhelderende overzichtsvideo. In het uiterste gezellige materiaal komen de 10 meest walgelijke dingen voorbij die mensen ooit in hun voedsel aantroffen.

Opdat u niet vergeet. Omwille van uw slanke lijn.

Enjoy! 😀 

Top 10 Disgusting Things Found In Food: 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s