Kunstenaar maakt boomhutjes voor in kamerplanten

Wie moeite heeft de charme van kamerplanten in te zien, kan zijn heil nu ook zoeken in de mini-boomhutjes van Jedediah Corwyn Voltz. De opvallende serie ‘accessoires’, Somewhere Small geheten, geeft je binnengroen stante pede een heel nieuwe look.

Onder het motto niet nuttig, wél leuk: kunstenaar Jedediah Corwyn Voltz heeft een reeks boomhutten ontwikkeld, maar dan in mini-formaat. Ze zijn dan ook bedoeld voor in kamerplanten.

En dat pakt de Amerikaan niet bepaald halfslachtig aan: de lijn bestaat inmiddels uit tientallen verschillende hutjes.

Wachttorens

Hoe het begon? De schilder en illustrator had nu eenmaal regelmatig hout en stof over en tsja, dan moet je wel. “Ik begon gewoon kleine fantasie-constructies te maken tijdens mijn pauzes, en dat werd steeds serieuzer”, vertelt Voltz aan Bored Panda. “Vorig jaar heb ik mijn eerste boomhutje gemaakt en inmiddels heb ik er bijna 25, van kleine wachterstorens in afgelegen bossen tot een stille boomtop-meditatieplatformen.”

LA

Voorts valt er over te vertellen dat de planten zelf geen last hebben van de constructies (het goede nieuws). Ze zijn zo gemaakt dat het groen er eenvoudig doorheen kan groeien. Wel zijn de creatieve constructietjes enkel verkrijgbaar in LA (het slechte nieuws). Ze zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar bij Virgil Normal.

Maar de foto’s zijn ook al best leuk.

Somewhere Small van Jedediah Corwyn Voltz:
gif5 giff-2 giff-3 huis huis2 huis3 huis4 huis5 huis6 huis7 huis8 huis9 huis10 huis11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s