Gluren bij de buren: Brendon Urie (van Panic! At the disco)

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis mogen rondkijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Brendon Urie (+glas). 

Op last van Rock Sound Magazine zet Brendon Urie, van Panic! At the Disco, de deuren van zijn huis open. En hoewel hij niet alles laat zien is, krijg je toch een goede indruk van zijn relatief kleine, maar smaakvolle woning.

In de zes minuten durende video leidt de leadzanger je onder meer rond door zijn woonkamer, keuken, tuin (of nou ja, túín? Het is vooral zwembad) en muziekstudio. Minpunten voor het glas drinken waar hij mee vergroeit lijkt, maar niet één keer een slok uit neemt. Gast. Zet neer.

Home Tour Brendon Urie:

 

 

Gluren bij meer buren? Klik hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s