Derde kookboek voor Rens Kroes 

Ze schudt ze uit haar culinaire mouw alsof het niets is; het derde kookboek van foodie Rens Kroes is onderweg! 

Na Powerfood en Powerfood van Friesland naar New York, beide bestsellers, komt komende juni het derde receptenboek van Rens Kroes uit. Het boek gaat On the Go heten, zo maakte de Friezin zelf bekend op haar website.

On the Go wordt een boekje in tas-formaat met recepten die gezond eten, terwijl je hartstikke druk en voortdurend onderweg bent, makkelijker moeten maken. “Meeneemontbijtjes, lunchtrommelinspiratie, heerlijke salades voor bij een zomerse picknick, zalig zoet voor tussendoor”, zegt de gezonde lekkerbek er zelf over. “Het zijn ongeveer 50 recepten die stuk voor stuk met plezier zijn samengesteld en natuurlijk yummy smaken, goed voor je zijn én die je makkelijk kunt meenemen.”

Prepping

In het boek vooral ook uitleg over hoe je dat praktisch gezien precies aanpakt, dat gezond eten onderweg. “Bij alle receptjes vertel ik je ook wanneer je ze het best kunt bereiden, want prepping is everything! En omdat we allemaal steeds vaker on the go zijn, verklap ik je welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks.”

“Ik geef tips om thuis een heerlijke voorraad op te bouwen, én ik geef precies aan hoe en hoelang je gerechten kunt bewaren”, vervolgt ze. “Want hey, een gezonde lifestyle hoeft – óók als je altijd druk bent – helemaal niet ingewikkeld te zijn!”

Wanneer in juni het boek uitkomt is niet duidelijk. De Engelse versie ervan verschijnt in november.

on the go

De familie Kroes over Powerfood:

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s