Sterrenstulpje: Reinout Oerlemans

Vanuit een groot deel van de kamers c.q. het zwembad heb je een spectaculair uitzicht op Los Angeles en de hypermoderne woning is verder uitgerust met zo’n beetje iedere denkbare vorm van luxe. En toch willen Reinout Oerlemans en zijn Danielle van de zonnige droomwoning af. De villa staat inmiddels te koop.

Waarom ze er weg willen is een raadsel, evenals waar ze heengaan. Quote speculeert er intussen lustig los; het stel zou een nieuw paleis in Bel Air bemachtigd hebben of LA zelfs helemaal verruilen voor het oude, vertrouwde Nederland.

Aanwijzingen voor het laatste zouden gevonden worden in Oerlemans opdracht de oude familie-woning in Laren weer van de markt te halen.

Bios & gym

Mocht er t.z.t ‘materiaal’ opduiken van hun nieuwe vertrek dan lees je dat natúúrlijk hier, maar voor het zover is eerst nog wat aandacht voor de oude woning.

De luxueuze villa ligt in de heuvels van LA en zal de nieuwe eigenaar ongetwijfeld erg gelukkig maken. Dit heeft alles te maken met het voornoemde uitzicht en het infinity zwemparadijs, maar vast ook met de bioscoop, de gym, de buitenbar slash –keuken en de ruime, extreem lichte vertrekken.

De Oerlemansjes vragen 21 miljoen voor het optrekje. Ze kochten het destijds in 2014 voor 19 miljoen euro.

Zo woonde de familie Oerlemans in LA:

 

De huizen zien van onder meer Taylor Swift, Miley Cyrus en Cristiano Ronaldo? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s