‘Nieuw bier is boost voor je seksleven’

Alsof een pilske op z’n tijd nog niet genoeg reden is voor genot, zou je van een nieuw type bier een flinke bonus krijgen in de vorm van een stomend seksleven. Het drankje kreeg dan ook de toepasselijke naam: Libidus Happy Ending Beer. “Het kan met dit biertje echt wel gezellig worden.”

De lustopwekkende dorstlesser is een idee van de 43-jarige Joeri Cools uit het Belgische Sleidinge, die zich liet inspireren door een eeuwenoud recept. “Ik heb een oud recept gevonden van een liefdesbier uit 1670 en heb mij daarop gebaseerd”, licht Cools toe. “Ik heb zestien kruiden geselecteerd die allemaal een lustopwekkende werking hebben. Onder andere gember en marjolein worden gebruikt.”

Wie interesse heeft in dit veelbelovende drankje zal nog wel heel even geduld moeten hebben. Het ‘happy ending beer‘ van Libidus, een blond kruidenbier, gaat in augustus pas de ketel in bij brouwerij Dilewyns in Dendermonde. Begin september moet het gebotteld zijn.

En dan? Drink je het gewoon op? Néén. Natuurlijk niet. “Wanneer je ons biertje drinkt, moet het hele verhaal kloppen. Je moet je goed voelen in je vel, en je drinkt het op de juiste plaats met de juiste persoon. Alles draait eigenlijk rond liefde en romantiek. En dan kan het met ons biertje echt wel gezellig worden”, grapt de jonge bierbrouwer tegen Het Laatste Nieuws.

giphy

Hele lijn

Als het aan de Cools ligt blijft het niet bij dit ene pilske. De naam Libidus is inmiddels geregistreerd en het is de bedoeling dat het een hele, buitengewoon opwindende lijn wordt.

“Er moet chocolade op markt komen en ik wil ook een lekker fruitbier ontwikkelen”, verklapt hij. “Maar eerst gaat alle aandacht naar het ‘happy ending beer‘.

Interesse? Hier word je op de hoogte gehouden.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s